7 модних помилок, яких ніколи не допустить француженка

Всі дівчата світу намагаються розгадати загадку такого неповторного «паризького шику». Чому саме Францію вважають батьківщиною сучасної моди? Яким чином звичайним француженкам вдається завжди виглядати бездоганно і сучасно? Як вони уникають модних провалів? Спробуємо розкрити ці дивовижні «паризькі таємниці». Є 7 помилок, на вчинення яких не піде ні одна француженка!

1. Носіння занадто високих каблуків
Забудьте про «хмарочоси»! На них же неможливо пересуватися! Тим більше кудись поспішати і бігти на них не вийде. Скажемо прямо: це незручно і відверто смішно. А ось туфлі на низьких підборах зараз перебувають на піку популярності! Так що краще вибрати їх у взуттєвому магазині. Ризикнете?

2. Покупка одягу з логотипами люксових брендів
Ось навіщо вам сукню від новомодного люксового бренду! Ви ж не станете демонструвати всім своїм подругам заповітний ярличок на одязі. Зараз багато виробників можуть надати відмінний і модний асортимент одягу.

3. Вибір бюстгальтера «пуш-ап»
Запам’ятайте: французький стиль відрізняється природністю. У цю філософію зовсім не впишеться поролон в п’ять сантиметрів завтовшки. Та й виглядати він буде зухвало і вульгарно.

4. Надмірність у виборі вбрання
Краще вивчити просте правило, яке свідчить: «Якщо ви надягаєте помітний наряд, то краще поєднувати його з нейтральним макіяжем!». Все-таки червона помада ідеально буде виглядати в поєднанні з джинсами і футболкою.

5. Вибір купи прикрас
Як правило, поважають себе француженки беруть не більше трьох прикрас одноразово. Повністю підтримаємо цей «посил». Тут як раз складається така ситуація, що буде краще надягти менше, ніж більше.

6. «Занадто модний стиль в образі
Цікаво, що минулої весни багато француженки здивовано знизували плечима, коли в моду увійшли корсети поверх толстовок і футболок (а деякі жінки одягали штани спідницю!). Що ж, часом рішення модних будинків здаються дивними навіть на їх батьківщині. Не рекомендуємо сліпо слідувати модним тенденціям. Підходите до цього питання більш раціонально.

7. Носіння тілесних колготок
Як правило, жодна дівчина, яка мало-помалу стежить за модними трендами, не вирішується на вибір тілесних колготок. Для француженок ж такий демарш зовсім неприпустимий. І це правильно! Часи змінилися, не варто виглядати так старомодно. Повірте, нюдові колготки — це найгірша річ у світі!

За метеріалами сайту wedboom.ua