Кожна наречена хоче красиво виглядати на весіллі. І не тільки для нареченого чи гостей, але і для того, щоб відмінно виглядати на весільних фотографіях. І ось тут багато чого залежить від вибору професійного фотографа – людини, які розкриє всі позитивні емоції молодят і зуміє зафіксувати на знімках кращі моменти їх життя. Адже весільне торжество дуже швидко закнчиться, гості підуть, а квіти зів’януть, але ваш весільний фотоальбом залишиться з вами надовго.

Отже, яким же чином вибрати хорошого фахівця для фотосесії?

1. Попросити поради у друзів та знайомих
Зараз на весільному ринку ведуть роботу більше тисячі фотографів. Хтось взяв камеру зовсім недавно, а хтось займається фотографією вже більше півстоліття. Кого ж вам вибрати? Портфоліо теж може зіграти з вами злий жарт. Деякі несумлінні люди просто підсунуть вам чужі роботи. А ось на знайомих і друзів, особливо тих, у кого вже працював цей же фотограф, цілком можна покластися! Ніхто з ваших близьких не буде рекомендувати поганого фахівця.

2. Треба зустрітися і обговорити деталі фотозйомки
Людина повинна викликати у вас симпатію. Все ж він проведе з вами цілий день. Ви повинні відчувати себе поряд з ним природно і комфортно. Ви повинні самі захотіти довірити цю роботу майстра. Заздалегідь попередьте його про свої побажання. Може бути, вам захочеться більше романтичних фото. Або ви побажаєте більше веселих яскравих знімків. Фахівець повинен врахувати всі ці моменти і чітко уявляти собі те, що ви хочете.

3. Вивчіть його фотографії інших весільних урочистосте.
Важливі фото не лише з РАГСу, але і зі зборів нареченої, викуп, прогулянки. Не всім вдається якістно відзняти усю весільну церемонію.

4. Ознайомтеся з умовами співпраці і підпишіть договір
Якщо фахівець вас повністю влаштовує, то ви можете сміливо підписувати з ним договір про співпрацю. Як правило, ви повинні внести певну суму грошей в якості авансу. Договір вам нададуть. Вивчіть у ньому перелік послуг, умови укладення і розірвання. Також у ньому мають бути вказані суми авансу та загальної вартості усіх послуг, ваші контактні дані. Після успішного підписання договору спеціаліст забронює за вами дату. Тепер ви будете спокійні за те, що потрібний чоловік знайдений. Природно, деталі та пропозиції ще можна буде обговорювати надалі.

Сподіваємося, що ці поради допоможуть вам вибрати найкращого фотографа на ваше весілля!