Ідеальна сукня для повної жінки – яка вона?

Сучасний світ жіночої моди вже давно перестав нав’язувати свої стереотипи щодо ідеальної фігури. Панянка з пишними формами є еталоном краси, здоров’я і жіночності для багатьох. В той же час, сукня – це один з найдавніших нарядів, що справедливо вважається вдалим вибором на будь-який захід і під будь-який настрій. Але як вибрати плаття, яке буде виглядати на фігурі ідеально? Великий вибір суконь великих розмірів можете знайти тут https://pani-style.com.ua/. Все легко, треба лише знати кілька головних принципів.

  • Тип фігури.

Треба чітко розуміти, які форми ви маєте – пишні стегні і вузькі плечі, не виражену талію і великий бюст, а може вузеньку талію і пропорційні форми бюсту і стегон? Такі речі треба враховувати в першу чергу і підбирати плаття, які будуть збалансовувати силует.

  • Фасон.

Правильно підібраний фасон наряду вдало сховає недоліки і підкреслить переваги – наприклад, сукня із завищеною талією, або плаття А-силуету допоможе жінкам приховати невеликий животик, натомість, відкрита зона декольте ідеально продемонструє пишний бюст. Якщо повна жінка є «власницею» широких стегон, їй підійде сукня, яка «врівноважує» верхню частину фігури з нижньою – модель наряду з запахом, як кімоно, ретро-стиль і сукня-футляр з акцентом на талії. 

  • Тканина і візерунки.

Треба пам’ятати, що щільні тканини будуть робити образ важчим, а велика кількість візерунків, або принтів можуть зіпсувати силует. Тому плаття для повної жінки має бути оптимальним – без непомірної кількості аплікації, складної структури, багатошаровості, з простими візерунками, або взагалі без них. Проте, можна проекспериментувати з боковими вставками, які повторюють силует плаття, якщо це, наприклад, сукня-футляр. Таким чином, повна панянка вдало підкреслить талію і стегна.

  • Розмір сукні.

Ця порада може здаватись очевидною, проте деякі жінки необ’ективно відносяться до розміру свого наряду – він виходить або завузьким, або надто широким. Плануючи шопінг, треба чітко знати свої параметри і вибирати сукню, в першу чергу покладаючись не на її красу, а на те, як вона буде сидіти саме на вашій фігурі.

  • Довжина.

Ідеальною довжиною на всі віки вважається «міді» — плаття, що закінчуються посередині, або нижче коліна. Якщо панянка має повненькі ноги, краще не вибирати міні-сукні. Для жінок з пишними стегнами і повними ногами ідеально підійдуть як і сукня-футляр, якщо є яскраво виражена талія, так і вільний крій. 

Притримуючись цих простих порад, жінка з пишними формами зможе підібрати собі ідеальну сукню, яка пасуватиме їй, як нікому іншому.

Задля того, аби зекономити свій час, можна відвідати online-магазин плаття для повних Pani Style. Лише в декілька кліків ви виберете своє найкраще в житті плаття, або навіть декілька. Процедура замовлення легка і доступна, помірні ціни приємно здивуть, як і швидка доставка. Також сукню можна повернути, або обміняти. Забезпечте собі комфортний шопінг, бо ви варті найкращого наряду і найпривабливішого образу.