Підтягнуті, пружні сідниці – один із показників краси. Незважаючи на те, що мода на контури фігури змінювалася неодноразово, жіноча попка завжди приваблювала чоловічі погляди. Сьогодні округлі, в міру накачані м’язи сідниць – бажання будь-якої жінки, що стежить за собою.

Існує всього три способи одужати в сідницях: дієта, фізкультура і хірургія. Коли людина набирає ваги, всі обсяги фігури зростають. Якщо поступово збільшувати кількість калорій у раціоні, є макарони, вживати багато жирних молочних продуктів, випічки тощо, пити значну кількість рідини, то дуже швидко стегна зміняться у розмірах у велику сторону. Разом із талією.
Тим, хто так кардинально одужувати не хоче, а фітнесом займатися лінується, можна рекомендувати глютеопластику. Використовуючи силікон, досвідчені хірурги-косметологи за кілька днів здатні змінити форму сідниць та їх розмір. Однак такий метод, по-перше, доступний не всім, а по-друге, шкідливий для здоров’я. Та й гарантію на довічну якість нової фігури ніхто не може дати.

Як погладшати в сідницях за допомогою вправ

Найкориснішим для здоров’я є спосіб нарощування м’язів за допомогою фізичних вправ. Тим, хто хоче лише трохи погладшати в стегнах, рекомендується більше ходити пішки, робити близько 100 присідань на день, менше сидіти. Бажаючим форму і розмір стегон кардинально змінити, слід постійно тренуватися.

Так, підкачати м’язи допоможуть присідання. Початківцям краще робити їх без навантаження, стежачи за тим, щоб у нижній точці траєкторії сідниці стикалися з п’ятами, стегна з ікрами, а попка діставала до підлоги. Тим, хто має якусь підготовку, слід присідати з утруднювачами. Це може бути штанга, гантелі, пляшки з водою, велике каміння.

Друга вправа допоможе збільшити обсяг сідниць, надати їм пружність та гарну форму. Навантаження це складне, але дуже ефективне, тому його краще виконувати через день. Для початку потрібно вибрати обтяжувач: штангу або гантелі. Далі робиться плавний крок уперед. Його довжина повинна бути такою, щоб винесена вперед нога зігнулася на 90 °, а що залишилася ззаду ледь торкнулася коліном підлоги. Потім із цього положення плавно повертаєтеся назад. Таке тренування має виконуватися у 4-5 підходів по 6-8 присідань на ногу.

Весь комплекс, призначений для того, щоб видужати в сідницях, потрібно робити плавно і повільно. Якщо займатися систематично, то через кілька місяців попка набере обсяг, стане накачаною та пружною.