Складові:
Вершкове масло – 225 гр
Цукор – 225 гр
Борошно – 225 гр
Розпушувач – 2 ч.л.
Яйця – 4 шт
Мандарини – 3 шт
Цукор коричневий – 40 гр

Рецепт приготування мандаринових кексів:
Для початку в чаші з’єднайте цукор та олію, добре збийте міксером. Потім по одному вводите яйця, щоразу ретельно збиваючи – це гарантує однорідність текстури тесту. Насипаємо борошно та розпушувач. Остаточно все перемішуємо.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Візьміть форму для мафінів. Якщо немає великої загальної, використовуйте невеликі порційні. Змастіть кожну комірку вершковим маслом. На дно насипте по столовій ложці очеретяного або звичайного цукру. Поріжте очищені дрібні мандарини впоперек.

Тісто викладайте зверху, залишаючи простір для зростання. Випікайте у духовці приблизно 20-30 хвилин. Перевіряйте шпажкою – середина має бути сухою. Дайте кексам охолонути на решітці протягом 5 хвилин, а потім виймайте із форм.