Бажання перетворитися який завжди виникає спонтанно, іноді поліпшення зовнішнього вигляду потрібно у зв’язку з наближенням значимого життя події. Це можуть бути весілля, випускний чи будь-який інший привід. Для таких випадків жінки надають перевагу коротким програмам перетворення, розрахованим на тиждень.

Підготовка зовнішності до тієї чи іншої події часто починається в останній момент. Дівчата, які звикли залишати важливі справи наостанок, напевно зрадіють, дізнавшись, що стати привабливішими можна лише за сім днів. Але для цього доведеться витрачати багато часу та сил, не пропускати процедури та вірити в успіх.
Першого ж дня доведеться відмовитися від звичного стилю харчування. Навіть якщо вам не потрібно скидати зайві кілограми, здорове харчування вам необхідно – воно позитивно позначиться на шкірі та самопочутті. Його принципи прості: відмова від жирного та солодкого, збільшення споживаної чистої води та свіжих овочів із фруктами. Намагайтеся хоча б тиждень варити і запікати, але не смажити їжу. Результати вас здивують.

Фізичні навантаження зроблять вас не тільки стрункішими, але й бадьорішими. Для короткого курсу перетворення підійдуть біг, плавання, стрибки через скакалку чи аеробіка. Займайтеся через день, приділяючи спорту не менше півтори години.

Для перетворення тіла будуть потрібні й деякі косметичні процедури. Обов’язково потрібно провести два сеанси відлущування з різницею на п’ять днів. Для цих цілей підійде скраб з великими частинками або жорстка рукавиця, створена спеціально для позбавлення тіла від мертвих клітин. Ще один етап на шляху до гарного тіла – обгортання. Наприклад, шоколадне. Зробіть його в салоні краси за день до події, і ваша шкіра чудово виглядатиме і стане воістину бархатистою.

Особа потребує особливої уваги. На початку тижня перетворення скористайтеся скрабом, потім двічі (у ті ж дні, що й відлущування для тіла) зробіть маски: живильну та зволожуючу. При цьому не забувайте про процедури, які виконували щодня – очищення та зволоження. Хорошим способом підтягнути шкіру обличчя та покращити її колір стане масаж у професійного косметолога. Після трьох сеансів ви помітите перші результати.

Доглянуті ручки та ніжки стануть ще одним щаблем перетворення. Запишіться в салон на манікюр та педикюр, і ви станете ще прекраснішими.

Останній етап – волосся. Оновіть стрижку та колір, або попросіть свого майстра придумати для вас щось нове. У день довгоочікуваної події добре зробити маску для волосся, яка подарує їм блиск і доглянутий вид на цілий день.