Протягом усього життя жінок переслідує мрія про розкішну фігуру. Далеко не всі виявляються близькими до стандартів топ-моделей, а тому головним бажанням більшості жінок є осина талія.

Деколи привести себе до ладу необхідно за короткий термін. І, на щастя, є кілька реальних способів створити тонку талію за тиждень. Талія і живіт досить легко піддаються корекції, але й тут необхідно докласти деяких зусиль. Слід запам’ятати кілька правил і вправ, виконуючи які щодня, можна досягти приголомшливого результату всього за сім днів.
Нічого не буває за помахом чарівної палички. І в будь-якому випадку набуття привабливих форм буде пов’язане з дієтою та фізичними вправами. Для того, щоб талія стала меншою на кілька сантиметрів, слід присвячувати щодня час вранці та ввечері спеціальним вправам і сісти на дуже строгу дієту.
Існує кілька варіантів дієт. Перший із них, це популярна дієта на кефірі. Їх відомо кілька варіантів, але в цьому випадку підійде лише один: кефір та вівсяна каша. Сидіти тільки на кефірі не рекомендується з кількох причин. По-перше, організм просто не витримає такого різкого перепаду у харчуванні, по-друге, не буде необхідних сил на фізичне навантаження.

Інший варіант – відмовитися слід від борошняного, жирного, цукру, солі та фруктів. Як не дивно, фрукти уповільнюють процес травлення, чого в даному випадку не потрібно. Можна їсти каші, овочі, випити чай з медом і пару чашок натуральної кави.

Фізичні вправи.

Для деяких фізичних навантажень завжди є непосильною працею, а тому підберіть для себе зручний режим тренування. Наприклад, приділіть півгодини вранці та ввечері. Далі наведені вправи, в яких задіяні спинні м’язи, бічні м’язи преса, талії та так звані «вушка».

1. Початкове положення: ноги на ширині плечей, трохи зігнуті в колінах. У руках невелика гантель, не більше ніж на два кілограми. Тримаючи її перед собою, починайте швидкі повороти убік. Під час виконання цієї вправи таз повинен залишатися нерухомим. Слід зробити по 25 поворотів чотири серії.

2. Вихідне становище те саме. Візьміть гантель в одну руку і виконайте нахили спочатку в один бік, потім в інший. У кожний бік зробіть щонайменше п’ятнадцяти нахилів. Виконайте три серії.

3. Вихідне становище те саме. Зігніть руки в ліктях і притисніть їх до грудей. Вам буде необхідно зробити якомога нижчі нахили в різні боки, при цьому таз повинен залишитися нерухомим. Зробіть кілька підходів по 25 нахилів у кожну сторону.

Щоб вправи давали більший результат, перед заняттям необхідно наносити на ділянку талії антицелюлітний крем, потім обмотувати її харчовою плівкою, а поверх плівки пов’язувати теплу вовняну хустку або шарф. Це дасть ефект сауни і допоможе додатково позбутися 2-3 зайвих сантиметрів.